Projecten

A.S. Projects meubelwerk

Wagensveld B.V. fabriceerde stalen meubels volgens foto’s.ARN/HKS Tiel

Wagensveld fabriceerde een stalen doseertrommel.

Sorteerinstallatie Würo Papierverwertung GmbH & Co. Würzburg

Wagensveld BV leverde een compleet transportband installatie bij  Würo Papierverwertung GmbH & Co. Würzburg.
 
 

Leuningwerk Hoog Catherijne

Wagensveld leverde een unieke trapleuning op Hoog Catherijne in UtrechtWagensveld B.V. investeert  Wagensveld B.V. heeft ook geinvesteerd in een gloednieuwe CNC hydraulische kantbank, die snelheid in combinatie met een hoge capaciteit en kwaliteit biedt en zo de concurrentiepositie kan verbeteren. De hoge bewerkingssnelheid van de kantbank met de extreem snelle achter aanslag zorgen ervoor dat deze kantbank tot wel 2x sneller is dan andere kantbanken.                                                                                                                                                   

De CNC hydraulische kantbank is standaard al vrij compleet uitgerust. Hij heeft echter door de vele verkrijgbare extra opties de mogelijkheid om de hydraulische kantbank helemaal naar eigen wens samen te stellen. Hij heeft een ruime keuze in besturing, gereedschapssystemen, veiligheidssystemen en oplegarmen.

Installatie in Gouda – Kort geleden plaatsten wij een papier installatie voor een onderneming in Gouda.
Wederom een mooi project en een tevreden klant.
Showroom Nike Employees Store – Wagensveld leverde een schitterend podium bij de showroom van Nike Employees Store in Hilversum.
 
Transportinstallatie Peute Recycling BV in Dordrecht – Wagensveld leverde de complete plastic sorteerlijn bij Peute Recycling BV in Dordrecht.