Privacy verklaring

 
Privacy verklaring:

In deze privacyverklaring leggen wij uit hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens: welke we verzamelen en waarvoor we ze gebruiken. Ook leggen we uit hoe je jouw gegevens kunt inzien, wijzigen of verwijderen. We vinden het belangrijk dat jij hier goed van op de hoogte bent en raden je aan deze verklaring zorgvuldig te lezen.   

Verzameling persoonsgegevens:

Wagensveld B.V. kan persoonsgegevens verwerken, doordat je gebruik maakt van de diensten van Wagensveld B.V. en/of omdat je deze zelf bij  het invullen van een contactformulier op de website aan Wagensveld B.V. verstrekt.

Wagensveld B.V.kan de volgende persoonsgegevens verwerken:
– Voor- en achternaam
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– IP-adres

Jouw gegevens worden verwerkt gegevens voor de volgende doeleinden:

  • Opmaken van een offerte en je informeren over het verloop daarvan
  • Contact met je opnemen doordat je gebruik maakt van ons contactformulier
Bewaartermijn & inzage:

Zodra je je dienstverlening bij ons eindigt dan bewaren wij sommige gegevens op basis van de wettelijke bewaartermijn. Wij verwijderen gegevens die niet meer nodig zijn. Na de wettelijke bewaartermijn vernietigen wij alle gegevens.

Je hebt het recht om inzage van de gegevens die wij van jou hebben nadat je dienstverlening bij ons hebt beëindigd. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering indienen via info@wagensveldmachinebouw.nl  . Wagensveld B.V. zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek reageren.

Delen met anderen:

Wagensveld B.V. verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Wagensveld B.V. verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Wagensveld B.V. op via info@wagensveldmachinebouw.nl

www.wagensveldmachinebouw.nl is een website van Wagensveld B.V..

Wagensveld B.V. is als volgt te bereiken:

Postadres: Postbus 200, 3440 AE Woerden
Vestigingsadres: Daggeldersweg 6, 3449 JD Woerden
Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel Utrecht: 30.08.87.79
Telefoon: 0348-486300
E-mailadres: info@wagensveldmachinebouw.nl