Historie

Wagensveld Machinebouw B.V. is in augustus 1963 gestart met het produceren van diverse staalproducten voor de beton- en nadien ook de meelindustrie. In de jaren 60 is de groei sterk gestegen door middel van de uitbreiding en productie van transportbanden voor de papierindustrie.

Sinds die tijd is Wagensveld een internationale speler op de markt met een eigen onderzoek & ontwikkeling team.

Door de jaren heeft Wagensveld machinebouw B.V. zich ontwikkeld als belangrijke en betrouwbare partner voor de recycling industrie.
Daarnaast is de groei kennis en kunde ook doorontwikkeld op het gebied van staalbewerking.

Toekomst

2021 is een jaar van veranderingen. Het bedrijf wordt overgenomen door de Den Bezemer Groep, waardoor investeringen mogelijk werden, zoals een 6 bij 2 meter grote lasersnijder, een nieuwe kantbank en moderne lastafels.  Albert Wagensveld nam afscheid en Berry den Bezemer werd de nieuwe directeur van Wagensveld BV, die het bedrijf met nieuw elan de volgende fase in leidt.

Misie, Visie, Belofte

Om een goede missie en visie te stellen hebben wij bij Wagensveld 3 verschillende takken binnen de organisatie die we graag dienen te weten, Recycling industrie, Zichtwerk eb technische industrie

Misie

Wagensveld B.V. maakt de recycling industrie duurzamer door de juiste band voor het juiste proces te ontwikkelen. 

Visie

Door transparante ontwerpen en hoogwaardige kwaliteit van onze diensten willen we voor iedere opdracht het juiste eindresultaat produceren.

Belofte

Persoonlijk contact
Transparantie in communicatie
Flexibiliteit in productie
Hoogwaardige kwaliteit op materiaal en service
Een kundig en zeer ervaren team staat altijd voor u klaar.
Meedenken op alle gebieden van uw project

Den Bezemer groep

Naast Wagensveld machinebouw B.V. zijn ook onderstaande bedrijven onderdeel van de Den Bezemer Group.

Sinds 1961 fabrikant van tafelbladen, bureaubladen, baliebladen en overige panelen voor de meubelindustrie en interieurbouw is.


Sinds 2022 een fabrikant van frituurmandjes en scheppen