Werken bij Wagensveld B.V.

Wagensveld B.V. in Woerden is al sinds 1963 een goede werkgever. met ruim 18 collega's bouwen wij aan mooie opdrachten, leveren we service en kwaliteit en zijn we kundig op alle gebied van staalbewerking! ben jij benieuwd wat we te bieden hebben? lees dan snel verder. Goed nieuws: we hebben nog een plekje voor jou!

Met een hecht team dat bestaat uit Engineers, werkvoorbereider, secretariaat, metaalbewerkers en buitendienst collega’s maken wij mooie diverse opdrachten en projecten. Maar naast werken doen we ook leuke dingen.

Er worden BBQ’s georganiseerd, kerst- Sinterklaas-, en Paasacties geven we extra aandacht.
Van jouw verjaardag maken we 1 groot feest!
1 x per jaar gaan we met het hele team een dag op stap, de invulling is tekens weer anders en een verrassing. 

We lopen allemaal in professionele kleding met Wagensveld logo welke door de het bedrijf worden gefaciliteerd. 
Wij werken graag in een open sfeer waardoor jouw inbreng en ideeën altijd bespreekbaar zijn. 

Ben je nog steeds enthousiast?
Wellicht vind je hieronder jouw droombaan!

Onze openstaande vacatures

Fulltime

Inventor Tekenaar/ Calculator

Klinkt dit als divers en uitdagend? Kent Inventor voor jou geen geheimen meer en vindt je het leuk om zowel grote als kleine projecten te tekenen en ontwerpen voor diverse staal- & metaalsoorten?

Wie ben jij

De Baan

Jij draagt de verantwoordelijkheid om van een aanvraag een offerte en een 2D als 3D productietekeningen uit te werken en te detailleren. Jij bent vanaf het begin tot het eind bij de projecten betrokken, daarbij controleer jij de kwaliteit en toepasbaarheid. Jij werkt aan verschillende projecten groot en klein. Flexibiliteit en snelheid is wat klanten van ons verwachten, dit zoeken wij ook in jou als nieuwe collega.

Wij bieden

Fulltime

Monteur Buitendienst

Of het nu een storing, onderhoud of nieuwe klus is op locatie, jij springt in de bus en klaart de klus! Jij bent samen met een collega het aanspreekpunt op locatie en verantwoordelijke voor de voorbereiding, uitvoering en afronding van het project.

Wie ben jij

De Baan

Transportbanden voor de papier- & plasticrecycling dat is wat wij ontwikkelen, maken, plaatsen en onderhouden. Daarnaast zijn er ook legio andere opdrachten van staal zoals trappen, hekwerken etc. die op locatie geplaats, gemonteerd en of hersteld moeten worden. Samen met een collega werk je aan verschillende projecten groot en klein. Flexibiliteit en snelheid is wat klanten van ons verwachten, dit zoeken wij ook in jou als nieuwe collega.

Wij bieden

Niv. 3 & 4

Stage Mechatronica

Wie ben jij

Ben jij gedreven, enthousiast maar zeker kritisch op je werk? vind je het leuk om creatief te zijn en ben je niet bang om je mening te geven om samen tot het beste resultaat te komen? Wil jij alles leren van metaalbewerker en kunnen we je uitdagen om de beste versie van jezelf te worden? dan hebben wij een enorm veelzijdige stage voor je.

Wat bieden wij

Wagensveld bied je een plaats in een hecht en super ervaren team! Doorgroeimogelijkheden zoals een vaste aanstelling behoort zeker tot de mogelijkheden! Indien een extra cursus of opleiding nodig is kan hier altijd over gesproken worden. Wij vinden het daarnaast ook belangrijk om op tijd gezamenlijk te ontspannen en een leuke activiteit te ondernemen.

Ben jij enthousiast geworden!
Neem contact met ons op middels onderstaand formulier

*Wil je graag onderdeel worden van ons team maar staat jouw vacature er niet bij? neem ook dan contact met ons op we maken graag kennis met je om te bespreken welke functie we voor je hebben. 

Solliciteer hier