Certificering

Certificatie: Kwaliteit staat voorop

Kwaliteit staat bij Wagensveld Machine- en staalbouw voorop.  Zowel onze mensen als onze organisatie beschikken over de certificaten die van belang zijn bij het uitvoeren van ons vak. 

VCA certificaat

Wagensveld Machine- en staalbouw is ook VCA * 2017/6.0 gecertificeerd. VCA staat voor Veiligheid Checklist Aannemers. Bij de VCA certificering staat centraal de veiligheid en gezondheid van de medewerker en het toont aan dat het bedrijf met haar VGM-beheersysteem voldoet aan de norm.

Samen met de opdrachtgever hebben we de taak om vakmensen een werkomgeving te bieden waar veilig en efficiënt gewerkt kan worden met machines, gereedschap en materialen. Dit is gezamenlijk belang waar continu invulling aan wordt gegeven en het VCA certificaat van Wagensveld Machine- en staalbouw onderstreept dit.

Erkend leerbedrijf

Vakmanschap is de sleutel tot succes: met de juiste vakmensen in huis leg je de basis voor nu en de toekomst. Investeren in vakmanschap voor de toekomst vinden we belangrijk.

Op 1 augustus 2015 startte de nieuwe Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen in SBB om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. Bedrijven krijgen zo steeds de vakmensen die ze nodig hebben. Metaalketen is binnen het SBB een Erkend Leerbedrijf.

Wagensveld BV is samen met OpleidingsBedrijf Metaal gecertificeerd als Erkend leerbedrijf. Dit betekent dat leerlingen bij ons een leerwerktraject doen en bij beroepsmatige ervaring op doen conform de kwaliteitscriteria zoals bedoeld in de Wet Educatie en Beroepsonderwijs.

Wilt u graag meer weten of kennismaken met ons bedrijf. Bel 0348-486300 of vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.