Opleiding

                                                                                                                                                                          Studeren en werken bij Wagensveld B.V.  

Kwaliteit staat bij Wagensveld Machine- en staalbouw voorop, zowel onze mensen als onze organisatie beschikken over de certificaten die van belang zijn bij het uitvoeren van ons vak. 

Wagensveld Machine- en staalbouw is ook VCA*2017/6.0 gecertificeerd. VCA staat voor Veiligheid Checklist Aannemers. Bij de certificering hiervoor staat de veiligheid en gezondheid van de medewerker centraal, het certificaat toont aan dat het bedrijf met haar VGM-beheersysteem voldoet aan de norm.

Samen met de opdrachtgever hebben we de taak om vakmensen een werkomgeving te bieden waar veilig en efficiënt met machines, gereedschap en materialen gewerkt kan worden. Dit is een gezamenlijk belang waar continu invulling aan wordt gegeven. Het VCA certificaat van Wagensveld Machine- en staalbouw onderstreept dit.

Erkend leerbedrijf 

Vakmanschap is de sleutel tot succes: met de juiste vakmensen in huis leg je de basis voor nu en in de toekomst. Investeren in mensen en vakmanschap  vinden we belangrijk. Wagensveld B.V. is met  Opleidings Bedrijf Metaal (beroepsonderwijs bedrijfsleven voor techniek) gecertificeerd als Erkend leerbedrijf. Dit betekent dat leerlingen bij ons een leerwerktraject volgen en hierbij beroepsmatige ervaring opdoen gelijk aan de kwaliteitscriteria zoals bedoeld in de Wet Educatie en Beroepsonderwijs.

Wilt u graag meer weten of kennis maken met ons bedrijf. Bel 0348-486300 of mail ons via  info@wagensveldmachinebouw.nl  en wij nemen zo snel mogelijk contact op.