Staalbouw

Wagensveld B.V. experts in staal.

Wagensveld B.V. is een dynamisch, VCA gecertificeerd bedrijf, dat gespecialiseerd is in het vervaardigen en plaatsen van allerlei soorten constructies. Alle producten kunnen worden uitgevoerd in staal, rvs of aluminium. Ook voor alle voorkomende las-, reparatie- en onderhoudswerken zijn wij uitstekend toegerust.

Meer dan 50 jaar ervaring garandeert een persoonlijke en efficiënte dienstverlening. Wij zijn u graag van dienst.

Persoonlijke benadering staat centraal.

Staal mag dan een hard en koud materiaal zijn, de benadering van Wagensveld B.V. is warm en persoonlijk. En niet alleen omdat dit aansluit bij de sfeer van het bedrijf, het is een belangrijke voorwaarde om projecten tot een goed einde te brengen. 
 

De bouwtijden zijn vaak kort, waardoor korte doorlooptijden in de werkvoorbereiding en de productie cruciaal zijn. Wederzijds vertrouwen en persoonlijk contact tussen Wagensveld B.V. en de projectleider, uitvoerder en werkvoorbereider aan de zijde van de opdrachtgever, zijn dus uiterst belangrijk om een project binnen de gestelde tijd en met de gewenste kwaliteit te realiseren. 

Door zorg te dragen voor een intensieve persoonlijke begeleiding, slaagt Wagensveld B.V. er telkens weer in de samenwerking tot een succes te maken.

Wilt u meer informatie ? Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten.