Transportbanden & Sorteerinstallaties

Wagensveld machine- & staalbouw uit Woerden is een allround metaalbewerkingsbedrijf. Door vakkundig maatwerk te leveren en flexibel te kunnen werken, zijn wij voor u een betrouwbare partner. Van offerte tot oplevering zijn wij nauw betrokken bij onze projecten en denken graag mee met eventuele ontwerpen, planningen, of materiaal keuze.

Wie zijn wij?

Een team met alle kennis en kunde voor het ontwikkelen, produceren en monteren van transportbanden voor de papier- en plasticrecycling.

Ons team heeft al meer dan 60 jaar ervaring op het gebied van ontwikkelen, produceren, plaatsen en onderhouden van Transportbanden. Begonnen in de meelindustrie en doorontwikkeld tot de papier- en karton recycling. Wij kunnen u adviseren en informeren voor uitbreiding, vervanging of onderhoud van uw lijn. 

 

 

Hoe kunnen wij u helpen?

Transportbanden

Sorteerinstallatie

IMG-20210618-WA0005-3333

Trechters

Demontage & montage

verhuizing, vervanging of onderhoud. Wij assisteren graag bij de montage en of demontage. 

Service & Onderhoud

Ook metaal vertoont slijtage, en heeft onderhoud nodig. Op locatie word besproken wat het probleem is en hoe dit opgelost kan worden. Ons ervaren team komt altijd met een snelle en gepaste oplossing

Onze werkwijze

Opdracht

U heeft een opdracht, wij bespreken graag de wensen en eisen vooraf, komt u bij ons of wij bij u? we maken graag een afspraak.

Offerte

Na het bespreken van alle wensen, eisen en mogelijkheden zullen wij u een transparante offerte aanbieden. op voorhand weet u wat u van ons mag verwachten tegen welke prijs.

Ontwerpen

Zijn alle wensen en maten besproken dan kunnen wij aan de slag om uw ontwerp om te zetten naar een werktekening. In onze eigen tekenkamer werken wij uw project tot in detail uit.

Productie

Na goedkeuring van de tekening gaan onze werknemers aan de slag.
Indien de opdracht in kleur geleverd dient te worden zullen wij het spuiten ook intern uitvoeren.

Montage

Zodra uw ontwerp klaar is kunt u het komen afhalen of wij komen op locatie afmonteren.

Onderhoud

Na oplevering houden wij graag contact of alles naar wens en behoren functioneert. Indien noodzakelijk komen wij op locatie voor reparatie en of nazorg.

Storing aan transportband?

Heeft u een storing aan een transportband, met onze 24-7 service draait alles zo weer verder. 

1415030_427788460680782_637253628_o