Transportbanden & Sorteerinstallaties

Wagensveld machine- en staalbouw uit Woerden is een allround metaalbewerkingsbedrijf. Door vakkundig maatwerk te leveren en flexibel te kunnen werken, zijn wij voor u een betrouwbare partner. Van offerte tot oplevering zijn wij nauw betrokken bij onze projecten en denken graag mee met eventuele ontwerpen, planningen, of materiaal keuze.

WhatsApp Image 2023-03-09 at 07.29.32
Wie zijn wij?

Een team met alle kennis en kunde voor het ontwikkelen, produceren en monteren van transportbanden voor de papier- en plasticrecycling.

Ons team heeft al meer dan 60 jaar ervaring op het gebied van ontwikkelen, produceren, plaatsen en onderhouden van Transportbanden. Begonnen in de meelindustrie en doorontwikkeld tot de papier- en karton recycling. Wij kunnen u adviseren en informeren voor uitbreiding, vervanging of onderhoud van uw lijn. 

 

 

Hoe kunnen wij u helpen?

Transportbanden & Sorteerinstallaties

De recycling industrie is al eeuwen oud en enorm belangrijk voor nu en de toekomst. Bent u opzoek naar een nieuwe lijn of is de huidige lijn deels aan vervanging toe? Wij komen graag met u in contact.

Balenpers

Of het nou gaat om een trap, hekwerk, . Bij Wagensveld denken wij met u mee, tekenen wij voor u de opdracht en indien nodig doen wij de montage op locatie. 

Container

Onze medewerkers zijn bedreven in het zetten van plaatwerk, snijden van kokers en lassen van alle soorten staal. RVS, aluminium, zincor, sendzimir en cortenstaal. Wij maken producten voor uw werk.  

Onze werkwijze

Opdracht

U heeft een opdracht, wij bespreken graag de wensen en eisen vooraf, komt u bij ons of wij bij u? we maken graag een afspraak.

Offerte

Na het bespreken van alle wensen, eissen en mogeliujkheden zullen wij u een transparante offerte aanbieden. op voorhand weet u wat u van ons mag verwachten tegen welke prijs.

Ontwerpen

Zijn alle wensen en maten besproken dan kunnen wij aan de slag om uw ontwerp om te zetten naar een werktekening. wij werken middels Inventor.

Productie

Is het project getekend dan gaan onze werknemers met een gedetailleerde tekening aan de slag. Indien de opdracht in kleur geleverd dient te worden zullen wij het spuiten ook intern uitvoeren.

Montage

Zodra uw ontwerp klaar is kunt u het komen afhalen of wij komen op locatie de montage doen

Onderhoud

Na oplevering houden wij graag contact op alles naar wens en behoren functioneerd. Indien noodzakelijk komen wij bij u op locatie voor reparatie en of nazorg.

Storing aan transportband?

Heeft u een storing aan een transportband, met onze 24-7 service draait alles zo weer verder. 

1415030_427788460680782_637253628_o